Хроника

МАСЕР САВА ИЗ БАТАЈНИЦЕ ИМАО ШТЕК КОД УЈАКА: Ево шта је све нађено у кући у Путинцима

Foto: printscreen

Лажни хирург Сава Кнежевић (23) и његова мајка цвећарка Данијела (49) пуштени су из притвора, а сада је откривено и шта је нађено у њиховој кући приликом претреса.

Наиме, како преноси београдски лист, после његовог хапшења прво је вршен претрес у њиховој кући у Батајници.

  • Ту су нађени лаптоп и мобилни телефони, који су одузети. Потом је рађен претрес простора на Теразијама, где су биле просторије “клинике”. И ту ништа није пронађено. Тачније, те просторије су биле потпуно испражњене. Сумњали смо да је све уништио и бацио, али смо се надали да их је скривао. На крају смо све пронашли у дворишној кући његовог ујака у Путинцима. Ту је буквално пронађена читава ординација – објашњавају из тужилаштва.

Оно што је пронађено код Савиног ујака указује на то да је овај лажни хирург имао паклени план.

‒ Пронашли смо растављени намештај, 28 урамљених диплома, маказе, игле, шприцеве и друге медицинске инструменте. Било је ту и роковника у којима су ручно вођене евиденције плаћања и имена клијената – откривају из тужилаштва.

Све то, како тврди саговорник, јасно указује да је Сава наводно имао намеру да настави да се бави надрилекарством.

Кнежевићу, као и његовој мајици, по пуштању из притвора одређена је мера забране прилажења, састајања и комуницирања са сведоцима на удаљености мањој од 100 метара, али и обавеза јављања надлежној полицијској станици сваких 15 дана.

‒ Поред основа да ће утицати на сведоке, који је реално исцрпљен, јер је остало да се саслуша још једна оштећена која живи у иностранству и ко зна када ће доћи, тражили смо продужење притвора док се не заврше сва вештачења. Сматрамо да би боравком на слободи могао да понови дело – кажу у тужилаштву.

(Курир.рс/Објектив)