Политика

ПРЕМИЈЕР КРИВОКАПИЋ ЈЕ ХОДАЈУЋИ ДЕМАНТИ! Кнежевић у “Хит твиту”: Ово је општа кампања против Србије!

Printscreen

Милан Кнежевић један од лидера Демократског фронта истакао је вечерас у емисији “Хит твит” на ТВ Пинк да су за Резолуцију гласали и они који су 2020. године учествовали у литијама и рушењу Мила Ђукановића

  • За ову Резолуцију гласали су и они који су 2020. године учествовали на литијама и учествовали у смени власти Мила Ђукановића. Оно што је проблематично што је Скупштина овакву резолуцију већ донела за време Милове власти.
  • Оно што је квалификовано у тој Резолуцији указује да ви можете кривично одговарати уколико кажете да је у Сребреници почињен злочин а не геноцид.
  • Ово је општа кампања против Србије. Оптужили су сопствени народ. Делови парламентарне целине не смеју ни да помену Јасеновац. Када год говоримо о злочинима над Србима, одмах се огласи врх Црне Горе и каже да су независни. Како се то Србија мешала у унутрашњи рад Црне Горе, нека ми то неко објасни – упитао се Кнежевић.
  • Премијер Кривокапић је ходајући демант. Свака његова следећа реченица демантује претходну. Премијер Кривокапић напише писмо свом милом народу.

информер.рс