Друштво

НОВА ПУТОВАЊА ПИШУ НОВЕ ПРИЧЕ: Путно здравствено осигурање Компаније „Дунав осигурање“ са додатним покрићем за ковид 19 и попустом на онлине куповину

Београд, 4. јун 2021. – У сусрет предстојећој сезони одмора, велики број суграђана, подстакнут повољнијим бројевима који се односе на стопу оболевања од коронавируса, одлучио је да ове године туристички отпутује у иностранство. Како бисте путовања памтили само по лепим причама, полиса путног здравственог осигурања ту је да вам пружи сву неопходну сигурност за непредвиђене ситуације, а додатно покриће за ковид 19 и додатну здравствену заштиту током пута ван земље.

„Уважавајући потребе наших клијената, Компанија ‘Дунав осигурање’ још прошле године је у полисе путничког здравственог осигурања укључила могућност закључивања полисе са покрићем ризика од ковида 19, за случајеве сваке изненадне болести или повреде која се може десити у иностранству, те које су у вези са овим ризиком. Како су трошкови лечења у иностранству изузетно високи, на пут не треба кретати без полисе путничког здравственог осигурања, које за много мањи износ омогућава неопходну заштиту широм света. Примера ради, полиса за десет дана боравка у некој од земаља ЕУ, с укљученим покрићем ризика од ковида 19, стаје око 1.850 динара. Уколико ту полису закључите онлајн, преко сајта наше Компаније, можете остварити и 15 % попуста, и у том случају полиса кошта свега око 1.500 динара“, навела је Ивана Соковић, председница Извршног одбора Компаније „Дунав“.

С највећом осигураном сумом на тржишту која износи 35.000 евра, Компанија „Дунав осигурање“ прва је осигуравајућа кућа која је током пандемије омогућила уговарање допунског покрића за ковид 19, покривајући на тај начин трошкове неопходних медицинских прегледа овлашћеног лекара, трошкове тестирања у случају исполјавања симптома инфекције и успостављања дијагнозе, као и трошкове набавке лекова у ванболничком лечењу за случај потврђене инфекције.

Како бисте остварили 15 % попуста, потребно је да полису путничког здравственог осигурања закључите путем сајта Компаније „Дунав осигурање“, брзо и једноставно, кликом на линк Купи онлине, https://www.dunav.com/kupi-online/. Било где у свету, 24 сата дневно, полиса путног здравственог осигурања пружиће вам сигурност која је неопходна да ваша путовања памтите само по лепим причама.