Друштво

СЛАВИМО ЖИВОТ И ДУГОРОЧНА ПРИЈАТЕЉСТВА: „Дунав осигурање“ обележава Дан Компаније даривајући мајке и бебе широм земље вредним поклонима

Ивана Соковић, председница Извршног одбора Компаније Дунав осигурање

Београд, 31. мај 2021. – Поводом обележавања Дана Компаније, дугогодишњи лидер на домаћем тржишту „Дунав осигурање“ и ове је године потврдио своју посвећеност стварању бољих животних услова и лепше будућности за све наше суграђане. Као потврда те мисије, Компанија „Дунав“ је ове године одлучила да свој дан прослави вредним донацијама којима жели да обрадује мајке беба што су на овај свет дошле на Дан Компаније, те да на тај начин допринесе оснаживању породице и улагању у најмлађе.

„Дан Компаније, који ‘Дунав осигурање’ обележава већ 47 година, прилика је да наша кућа још једном потврди своју мисију друштвене одговорности и посвећеност заједници у којој послујемо. Славећи овај јубилеј, желели смо да донесемо радост и осмехе родитељима оних што долазе на свет и којима постајемо пријатељи од рођења. Зато смо одлучили да бебама рођеним 31. маја широм земље пожелимо добродошлицу тако што ћемо их даровати вредним поклонима и дати им гратис полису стипендијског осигурања у вредности од 500 евра. У складу с нашим пројектом друштвене одговорности ‘Пријатељ од детињства’, срећни смо што, прослављајући Дан Компаније, можемо да славимо нови живот и дугорочна пријатељства са онима на којима будућност остаје“, истакла је Ивана Соковић, председница Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“.

Пакети добродошлице из Компаније „Дунав“ кренули су пут највећих породилишта, ка свим регионима наше земље како би стигли онима којима је подршка у првим данима по рођењу најзначајнија. Поред бејби пакета, који су пажљиво опремљени свим неопходним производима који мамама могу бити од користи у првим данима после порођаја, Компанија је обезбедила посебан поклон за најмлађе. Полиса стипендијског осигурања „наше дете“ омогућава деци да са навршених осамнаест година подигну чак 500 евра, а родитељима да тај износ још и увећају, улажући тако у будућност своје деце.

Уз присуство представника Компаније Ане Миладиновић, директорке Главне филијале за продају животних осигурања, и Алексе Аксентијевића, директора Главне филијале осигурања Београд, пакети су, на свом путу до најмлађих, предати Клиничко-болничком центру „ Др Драгиша Мишовић“.

Представници Компаније “Дунав осигурање”, Ана Миладиновић, директорка Главне филијале за продају животних осигурања и Алекса Аксентијевића, директор Главне филијале осигурања Београд, предају пакете др сци мед др Слађани Михајловић, управници Клиничко-болничког центра „ Др Драгиша Мишовић“; Фото: Дејан Јововић


„Ваш велики дан је и за нас веома значајан, зато што ће бебе бити збринуте осигурањем Компаније ’Дунав’ и расти снажније и срећније. Наше је било да их доведемо на свет, а ваше даље да их чувате“, навела је др сци мед др Слађана Михајловић, управница клинике за гинекологију и акушерство Клиничко-болничког центра „ Др Драгиша Мишовић“.

Систематским улагањем у заједницу и оне који су њен нераскидив део, Компанија „Дунав осигурање“ желела је да допринесе стварању лепшег и одговорнијег окружења. У складу са слоганом „Пријатељ остаје пријатељ“, подршка коју Компанија „Дунав“ пружа развоју друштва, начин је на који се заједници враћа поверење за деценије успешног пословања.