Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)
Америка Свет

27 врхунских психијатара анализирало Трампа: Ево да ли је најмоћнији човек на свету ментално здрав

Докторка Бенди Ли, са универзитета Јејл, окупила је 27 реномираних стручњака из области психијатрије, а свако од њих је имао један задатак - да анализира ментално стање Доналда Трампа, председника САД.

(ВИДЕО) Тотално расуло у СзС: Јеремић се пере од Ђиласа и Обрадовића!

Њихове анализе прикупљене су у књигу „Опасан случај Доналда Трампа“. Многи психијатри су одбили због тога што сматрају да није етички писати о јавним личностима, плаше његових бесних присталица, али и да ће изгубити клијенте који подржавају Трампа.

Кад сам га чуо да плаче, лакнуло ми је: Деда се скаменио од страха када му је унук пао под трактор

Ипак, неки су као јавни интерес видели право јавности да сазна више о менталном здрављу свог председника, јер се то тиче читаве нације.

Шамарчина из Москве и Брисела за руљу из СЗС: Међународна заједница окренула леђа насилницима

Доктор Филип Зимбардо је анализирао Трампов екстремни хедонизам, и орјентисаност на садашњи тренутак. Трамп не воли да слуша негативне информације о себи и окружује се искуључиво људима који му говоре „све најбоље“ и не супротстављају му се. То га чини врло подложним манипулацији вештих лобиста.

Ердоган: Хоћете Констатинопољ – вратићете се кући у сандуцима!

Доктор Роберт Џеј Лифтон сматра да Трамп живи у „сопственој, измештеној“ реалности и да је неспособан да се носи са кризом, као ни да одговори на критике. Било какве критике које су му упућене сматра за напад на који треба да одговори насиљем, и зато је опасан.

(ВИДЕО) Ватромет на Криму: Прослава годишњице повратка у састав Русије

Углавном је закључак већине психијатара да Трамп има нарцистички поремећај личности, као и карактеристике личности које могу водити ка насиљу.

СЕЋАТЕ СЕ АЛБАНЦА КОЈИ ЈЕ ЛОМИО КРСТ НА СРПСКОМ МАНАСТИРУ: Стигла га је страшна судбина, а због њега се Албанци плаше да се приближе православним светињама!

– Утисак свеопште моћи који Трамп жели да одаје посебно одговара његовим емотивно нестабилним присатицама. Какве год биле критике, он на њих одговара тако што лаже свет, али и даље остаје председник. Овакви „снажни председници“ посебно су популарни у време економских криза, када је рационално размишљање поједицнаца умањено страхом, или жељом за снагом из великих идеја. Проблем је што особа обећава народу немогуће, и још тврди да само она може то да им обезбеди. – објашњава Бенди Ли.

ОВО ЈЕ ВУЧИЋ рекао демонстрантима на излазу из Председништва!

Докторке Гартел и Мосбахер раније су апеловале да се уведе обавезна психолошка еваулација особа које су изабране за председника – јер ако се то већ ради кандидатима за морнарицу и војску, исто би требало да важи за особу која има контролу над 4000 нуклеарних глава.

(ВИДЕО) СРАМОТА! ВОДИТЕЉКА ТОКОМ ПРОТЕСТА ШИРИЛА ПАНИКУ: Војтеховски овим снимком разбеснела многе

Допуњена верзија ове књиге биће објављена овог месеца.

ВУЧИЋ ТРАЖИ ДА БУДУ ПУШТЕНИ СВИ УХАПШЕНИ И ОСУЂЕНИ ЗА НЕРЕДЕ НА ДЕМОНСТРАЦИЈАМА, ОСИМ ОНИХ КОЈИ СУ НОСИЛИ ТЕСТЕРУ И ТУКЛИ ПОЛИЦАЈЦЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

После Чешке и Словеније и једна НАТО сила преиспитује одлуку о признању Косова!

ЈЕЗИВО УБИСТВО У НОВОЈ ПАЗОВИ: Викторија мужу пробола срце, па рекла да је пао низ степенице!

МЕДЛИН ОЛБРАЈТ ОД БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ ЗАРАДИЛА 20 МИЛИОНА ЕВРА! Ево како је узела крвави новац! КОНАЧНО ОТКРИВЕН ПРАВИ РАЗЛОГ НАПАДА

УСТАШЕ ПРИЖЕЉКУЈУ ДРЖАВНИ УДАР У СРБИЈИ И УБИСТВО ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ! Косор: Вучићу, проћи ћеш као Аљенде!

Мучки пребијена Ивана иде на кућно лечење, отац поручио: Све ћемо урадити да се опорави!

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
22°
Sat