Хроника

БЛУДНИ ХИРУРГ БАЦИО БОМБУ НА УЛИЦУ: У ординацији снимао порниће с пацијенткињама!

Критичног дана био је на слави, па се претпоставља да је био под дејством алкохола у тренутку када је бацио бомбу

Борска полиција ухапсила је М. М. (57), хирурга из Доњег Милановца, због сумње да је 27. октобра у центру тог града насред улице бацио бомбу кашикару, у чијој експлозији, срећом, нико није повређен.

Ухапшени хирург је мештанима Доњег Милановца и Мајданпека познат због афере која, међутим, до данас није доказана.

Камера

  • До пре десетак година М. М. радио је у Здравственом центру у Мајданпеку и тада је у својој ординацији инсталирао камеру да би снимао своје интимне односе с пацијенткињама. Када је то процурило у јавност, др М. М. добио је отказ, након чега је почео да се бави приватном праксом – казао је за Курир добро обавештен извор.

Он додаје да је због бомбашког инцидента познати хирург идентификован, а потом и ухапшен помоћу ДНК трагова који су пронађени на кашикари. – Биолошки трагови неспорно указују да је он одговоран за експлозију бомбе у Улици Стевана Мокрањца на дан Свете Петке. Он је на саслушању негирао да има било какве везе са тим, али му је, на предлог надлежног тужилаштва, одређен притвор до 30 дана – каже наш саговорник.

Како сазнајемо, полиција претпоставља шта је разлог бомбашког напада.

Био пијан

  • Пре око пет година, хирургу М. М. запаљен је џип, а починитељи до сада нису откривени. Он је, међутим, сумњао на једну овдашњу породицу. Критичног дана био је на слави, па се претпоставља да је био под дејством алкохола у тренутку када је бацио бомбу. Кашикара није погодила аутомобил особе на коју је лекар сумњао да му је запалила џип, већ се откотрљала даље од кућа. Иако је експлодирала у центру Доњег Милановца, повређених није било, али је оштећено неколико возила – каже наш саговорник.

Како сазнајемо, након хапшења М. М. одбио је да буде подвргнут полиграфском испитивању. Против њега ће бити поднете кривичне пријаве за изазивање опште опасности и недозвољено ношење оружја.

Вођен радни спор
ЗБОГ ПОРНО СКАНДАЛА НАПУСТИО ДРЖАВНУ СЛУЖБУ

Хирург М. М., према речима нашег извора, после афере са камерама у ординацији напустио је државну службу. – Афера је разоткривена, против њега је вођен радни спор, а он је после тога добио отказ у болници и почео је да се бави приватном праксом – подсетио је извор на дешавања у Доњем Милановцу.

Курир