Политика

СКАНДАЛ! ЛИДЕР ДВЕРИ БИ ДА УРЕЂУЈЕ ЈАВНИ СЕРВИС: Бошко Обрадовић блокирао РТС да би гостовао у програму

Лидер Двери је, како је саопштено, хтео да им затражи да Борко Стефановић из Савеза за Србију, који је нападнут у Крушевцу, због чега су и иницирани протести „1 од 5 милиона“, гостује те вечери у Дневнику

Представници Двери, с лидером те странке Бошком Обрадовићем на челу, блокирали су у суботу све улазе у зграду РТС два сата!

Обрадовић је блокирао све улазе у зграду Јавног сервиса захтевајући састанак с уредницима информативног програма РТС. Лидер Двери је, како је саопштено, хтео да им затражи да Борко Стефановић из Савеза за Србију, који је нападнут у Крушевцу, због чега су и иницирани протести „1 од 5 милиона“, гостује те вечери у Дневнику, као и он сам или неки други опозиционар.

У међувремену, нешто после 18 часова почео је 52. протест „1 од 5 милиона“. Учесници су након окупљања на платоу испред Филозофског факултета кренули у шетњу. Дошли су испред РТС, где су позвали представнике Двери да им се придруже у наставку шетње.

Ово није први пут да Двери праве хаос испред РТС. Подсетимо, једно овако окупљање дела опозиције завршило се упадом у у ту телевизију.

Курир