Политика Србија

13. ДРЖАВА ПО РЕДУ: Ово је земља која је повукла признање Косова!

Приштинска телевизија Клан Косова је објавила да је Република Палау, острвска држава која се налази у западном делу Пацифика повукла признање Косова.

ШИПТАРИ ОТИМАЈУ ПУТИНОВОГ ПАШУ! Приштина гори због шарпланинца, куну се да је то њихова раса, већ су му смислили и ИМЕ!

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић је најавио да ће једна држава у понедељак објавити да је повукло признање Косова не говорећи о којој се држави ради.

(ВИДЕО) Руски падобранци започели годину спектакуларном вежбом: Овако изгледа прави десант на аеродром

Наводећи да је Београд успео да врати питање Косова као „главну тему дневног реда“, Дачић је казао да му је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров, током јучерашње посете председника те земље Владимира Путина, рекао да је за Београд „историјски успех да 12 земаља повуче признање Косова“.

(ВИДЕО) МИЛОВ ПАРТНЕР САСЛУШАН ЗБОГ СНИМКА КОЈИ ЈЕ УЗДРМАО ЦРНУ ГОРУ Спорна је коверта са 100.000 ЕВРА!

– Свима је познато да су нам тражили да направимо суспензију наших активности на шест месеци, а да они суспендују таксе које су нам увели. Да ли то важи и за Америку да ће она престати да лобира? На Савету безбедности су рекли ‘позивамо све земље да признају независност Косова’. Ми на све то нисмо пристали и настављамо даље са нашим радом. Сутра настављамо даље преговоре, понедељак је дан када се може очекивати да још једна земља повуче признање – казао је Дачић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОЛУДЕЛИ! Ђилас наредио свима у Савезу: РУСИЈУ МОРАМО ДА ПРЕДСТАВИМО КАО НЕБИТНУ ЗЕМЉУ! А онда се „упецао“ Јанко Веселиновић!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
30°
Sat