Printscreen
Политика Србија

10 СРБА УЧЕСТВОВАЛО У ХАПШЕЊУ ЂУРИЋА! Одрадили прљав посао, ОДАО ИХ АЛБАНАЦ!

Чак десеторо Срба, међу којима и једна жена, из северног дела Косовске Митровице учествовало је у бруталном хапшењу директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића.

Њихов задатак био је да дојаве чим српска делегација стигне на тло КиМ. Такође, требало је да извештавају о њиховом кретању.

ПРИШТИНА ПРЕТИ ХАПШЕЊЕМ СРБА уколико буду формирали ЗСО!

– Доделили су им да одраде прљав посао, да јаве кад Ђурић стигне у Митровицу како би специјалне јединице РОСУ извеле терористички напад којим је без икаквог основа лишен слободе.

О умешаности Срба у брутални напад и хапшење Марка Ђурића говорио је и председник Србије Александар Вучић рекавши да су припадници српске националности учествовали у логистици и обрачуну са Србима. Од десеторо Срба издајника, двоје, и то П. Б. и Д. Л., високорангирани су чиновници обавештајне јединице такозване косовске полиције којима лично командује Ахмет Нуредини, директор тзв. косовске полиције за обавештајни рад и анализе.

– Акцијама прикупљања информација за лоцирање и стварање услова за хапшење Ђурића, али и Александра Вулина и Николе Селаковића, како је првобитно планирано, координирао је управо Нуредини. С њим су сарађивали Срби П. Б. (са којим је обилазио подручја на којима је требало да се појаве српски званичници) и Д. Л. (који је јављао када су српски званичници стигли испред Митровачког двора где је био заказан округли сто) – објашњавају извори.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ РОСУ ОБИЧНА НАОРУЖАНА БАНДА А НЕ ОЗБИЉНА СПЕЦИЈАЛНА ЈЕДИНИЦА: Откривамо вам пет кључних грешака које су направили!

Преостала седморица саучесника Т. Б, В. М, Н. Д., Н. З, М. И, Ј. В. и С. В. били су део састава специјалних јединица тзв. косовске полиције које су хапсиле директора Канцеларије за КиМ.

Самом операцијом хапшења руководио је Тачи Нехат, директор регионалне дирекције Југ.

– У акцији хапшења, из састава специајлне јединице ЊСО учествовао је и велики број Срба, а међу онима који су помогли да Ђурића заробе и одведу у Приштину, била је и једна жена – кажу извори.

НОВАЦ „ЗЕМУНАЦА“ ЗАКОПАН У ТЕГЛАМА?

Учешће српских припадника у издаји потврдио је и шеф тзв. косовске полиције Шпенд Манџуни, који је, супротно писању појединих медија да су припадници тзв. КП српске националности одбили да учествују у акцији јединице РОСУ, рекао да није било отпора припадника полиције на северу.

– Није било непоштовања наредби од било кога – рекао је Манџуни.

С друге стране, командант полиције за регион севера Ненад Ђурић тврди да полицајци из северног дела нису учествовали у привођењу, али он није желео да коментарише да ли су дали логистичку подршку о којој је председник Србије причао.

(ВИДЕО) КАКВА ГОЛЧИНА! Оваква мајсторија се виђа само једном у животу!

– Могу само да кажем да припадници регионалне дирекције Митровица север нису учествовали у тој акцији, а што се тиче јединица РОСУ, немамо никакцу информацију – одговорио је Ђурић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Рјабков: Русија процењује ниво непријатељства

ДОДИК: Косово је, уз БиХ, доказ пропалих покушаја Запада

(ВИДЕО) МАРКО ЂУРИЋ: Искрено, још нисам погледао снимке хапшења и не могу… Нисам се обрукао, нисам им дао да виде мој страх… У том транспортеру мислио сам на наше људе у Митровици и на моју децу

Извор: Србија Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu