FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Србија Хроника

10 ДАНА УПОРНО ТРАГАО ЗА НЕСТАЛИМ СИНОМ МИЛУТИНОМ, ПА ГА ПРОНАШАО УТОПЉЕНОГ У РЕЦИ Отац Богомир неутешан: Дах ми је стао када сам угледао његово тело!

МАЈДАНПЕК - Тело несталог шеснаестогодишњака Милутина Дурлића пронађено је данас у реци Пек, а први га је угледао његов отац Богомир.

Вучић: Отворили су Пандорину кутију. Морам да изађем пред наш народ

Потрага за Милутином, у коју су се укључиле полиција, жандармерија, пријатељи и комшије, трајала пуних десет дана,

Дечака је први угледао отац Богомир, који је за Курир кроз сузе рекао да се када је угледао тело Милутина шокирао, и да му се дах зауставио.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОРИ: Континент је већ почео да се цепа на два дела и то много брже него што су сви мислили!

„Десет дана сам се надао да ћемо пронаћи његово тело, 10 дана сам страховао од тога. Десет дана и већи део ноћи корачао сам поред реке и знао да она носи мог јадном Милутина. Свог сина сам тражио погледом по води сваког секунда. Нико не зна колико је велика бол оца. Мој бол се не може описати, река га је носила, ударала у грање, у камење, мучила његово измрцварено тело“, једва је казао несрећни отац Богомир.

ВЛАСНИК ИМАЊА КОД БЕОГРАДА НУДИ ПОСЕД СА КУЋОМ, ШУМОМ И ПОТОКОМ! Посед вредан 50.000 евра добијате БЕСПЛАТНО, уз само један услов!

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Шешељ има идеју против беле куге! Ево који је његов предлог

Милутин задњи пут виђен је у недељу ујутру, 12. марта, када је изашао из породичне куће, а на основу трагова који су водили до реке претпостављало се да се утопио.

ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ КАСАПЉЕЊА НОВИНАРКЕ: Милионер тело бушио ШРАФЦИГЕРОМ!

Дечаково здравље било је озбиљно угрожено. Боловао је од епилепсије, често имао нападе, због болести је једва говорио и био је чест је пацијент Института за мајку и дете у Београду.

Тужилаштво је наложило обдукцију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мислили су да ће њихова игра трајати заувек, а онда је дошао он и све их одувао…

МИОДРАГ (70) ЦЕО ЖИВОТ ТРАЖИ БЛАГО КРАЉА МИЛУТИНА: Копао сам крампом и будаком, где год сам посумњао да се можда налази!

Пијемо воду пуну „краља отрова“: Изазива канцер и води у сигурну смрт, а у овим градовима Србије је ситуација најалармантнија

ДРЕЦУН: Од Србије се очекује да потврди да је статус Косова завршена прича

ДОДИК: РС не може да спаси појединац

БАБА И ДЕДА СВЕШТЕНИКА УХАПШЕНОГ С ДРОГОМ У ШОКУ: Кажу да је нарко-поп, А ОН НЕМА НИ ЗА СТРУЈУ!

Извор:kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
23°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu