Друштво Србија

1. ЈАНУАРА ПОЧИЊЕ ВЕЛИКА БИТКА МЕЊАЧНИЦА: Више нема курса како ко жели! НОВА ПРАВИЛА СТУПАЈУ НА СНАГУ

Извршни одбор Народне банке Србије на данашњој седници донео је Одлуку о измени и допуни Одлуке о условима и начину рада девизног тржишта и Одлуку о измени и допуни Одлуке о условима и начину обављања мењачких послова.

ЈЕЗИВ СУДАР НА ПЛАВОМ МОСТУ: Преврнут аутомобил насред улице, заустављен саобраћај!

Овим одлукама ограничен је најнижи куповни курс, односно највиши продајни курс који овлашћени мењачи и јавни поштански оператор могу примењивати приликом откупа, односно продаје ефективног страног новца – евра, и то на ±1,25одсто у односу на званични средњи курс динара према евру који важи на тај дан.

(ВИДЕО) Није била крштена па јој нису дали у школу, отац их је оставио без игде ичега: Ристана је живела У БЕДИ, у сиротињу се и УДАЛА, а ОВЕ речи је ГОВОРИЛА КРОЗ СУЗЕ!

У курсној листи овлашћеног мењача и јавног поштанског оператора куповни курс по јединици стране валуте – евра не може да буде нижи од званичног средњег курса динара према евру који важи на тај дан за више од 1,25 одсто, односно продајни курс не може да буде виши од званичног средњег курса динара према евру који важи на тај дан за више од 1,25 одсто.

ХАЛУЦИНИРАО ДА ГА ЈУРЕ ПА СКОЧИО КРОЗ ПРОЗОР?! Смрт Кекиног човека остаје МИСТЕРИЈА! ЈЕЗИВИ ЈАУЦИ ОДЈЕКИВАЛИ ЂУШИНОМ

Ограничење има за циљ да утиче на случајеве где су, услед недостатка тржишне конкуренције, уочена већа одступања куповног, односно продајног курса овлашћених мењача у односу на курсеве које тога дана примењује већина осталих овлашћених мењача.

„НЕ МОГУ ДА ИЗДРЖИМ, УМРЕЋУ“ Бојан (15) из Пећинаца почео да се гуши, родитељи преклињали Хитну помоћ да дође…. Било је прекасно

Таква одступања, по правилу, се бележе на појединим специфичним мењачким местима (нпр. аеродром, бензинске пумпе, тржни центри и сл.), где недостатак конкуренције омогућава овлашћеним мењачима да приликом откупа ефективног страног новца – евра примењују знатно нижи, а приликом продаје ефективног страног новца – евра знатно виши курс у односу на уобичајене курсеве које на тај дан примењују овлашћени мењачи на другим мењачким местима, где постоји тржишна конкуренција.

СВЕ ЈЕ СЛУТИЛО НА ТРАГЕДИЈУ! Полицајац сат времена пре самоубиства на Калемегдану објавио застрашујућ статус!

Приликом доношења ових одлука, Народна банка Србије је имала у виду податке који указују да највећи проценат овлашћених мењача приликом откупа, односно продаје ефективног страног новца – евра примењује куповне, односно продајне курсеве који се крећу у распону који је ужи од ±1,25 одсто у односу на званични средњи курс динара према евру за тај дан.

(ВИДЕО) КАКО СУ СЕ САМО ТОГА СЕТИЛИ? Откривено зашто је ГОЛА ПЛАВУША утрчала на терен и НАБАЦИВАЛА се фудбалерима

Због тога ово ограничење неће утицати на пословање највећег броја овлашћених мењача, као ни на мењачке послове јавног поштанског оператора.

(ФОТО) ИЗРОНИЛА НЕВИЂЕНА „НЕМАН“ ИЗ САВЕ! Мештани Сремске Митровице у ПОТПУНОМ ШОКУ!

Наведене одлуке примењиваће се од 1. јануара 2019. године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАКЛЕНИ ПЛАН АМЕРА: На подмукао начин минирају офанзиву Србије по питању Косова

РАЗУМЕО САМ ПОРУКУ ЦРКВЕ, АЛИ НЕЋУ МЕЊАТИ МИШЉЕЊЕ! Ево шта је Вучић рекао о ставу СПЦ о Косову и Метохији

ДАЧИЋ: КФОР да остане у несмањеном саставу на Космету

Наставља се сунчани талас, а ево и до када

НЕВЕРОВАТНА ЖИВОТНА ПРИЧА ЗВЕЗДИНОГ ЈУНАКА ПАВКОВА: Мајка Зузана: Милана сам родила СЛУЧАЈНО! Како је тотални аутсајдер постао победник, преко ноћи!

Курир/Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon