Свет

(ФОТО) Био је младић за пример, а онда га је хероин узео под своје: Његова мајка је објавила језиве фотографије како је изгледао пред смрт

Младић који је радио за Лојдс и смешила му се перспектива, доспео је на дно након што је 2009. године постао зависник о опојним дрогама, након чега је завршио као бескућник и на улици.

Мајка младића који је некада био запослен и пред којим је, чинило се, била светла будућност, а који је умро од предозирања хероином, поделила је узнемирујуће фотографије њеног „уништеног“ сина, како би показала деци и младима ужасну стварност конзумирања опојних дрога!

Војин Ћетковић: Сви постајемо исти, глобалне силе хоће да униште породицу!

Жена по имену Дона Хакет изјавила је да је могла само беспомоћно да гледа како „спирала пропасти“ у коју је упао њен син Дени иде све дубље и дубље и излази из било какве контроле. Све је почело након што је овај младић упао у лоше друштво.

Вучић одбио „амерички пакет“ за Косово

Младић који је радио за Лојдс и смешила му се перспектива, доспео је на дно након што је 2009. године постао зависник о опојним дрогама, након чега је завршио као бескућник и на улици.

(ВИДЕО) ПОЧЕО УДАР САБЉЕ: 18.000 НАТО војника пред границама Русије!

Почетком 2016. године Дени је преминуо након што се предозирао хероином, а имао је свега 28 година, јавља „Бирмингхам Ливе“.

Госпођа Дона је сада поделила фотографије свог сина, покушавајући на емотиван начин упозори друге да не упадну у исту замку!

(ФОТО) ОНА ВАЖИ ЗА ЈЕДНУ ОД НАЈЛЕПШИХ СРПСКИХ ГЛУМИЦА: А тек кад јој видите сестру, ОЧАРАЋЕТЕ СЕ!

Фотографије, од којих су неке када је Дени био дечак, показују трансформацију у коју је водила зависност.

(ВИДЕО) Српска ММА звер унаказила Француза: Сви су занемели како је пукло после ударца за нокаут

Мама је поделила и последњу фотографију сина коју има, снимљену пре његове смрти, као и заједничку породичну фотографију.

Хакетова се такође појавила у једној ТВ емисији где је сведочила о губитку свог детета. Тема те емисије били су ефекти које наркоманија има на читаве фамилије, као и начин на који раде дилери дроге и банде које стоје иза тога.

ХТЕО ЈЕ ДА ИСПАДНЕ ФРАЈЕР, ДРУГОВИ СУ ГА НАГОВОРИЛИ, А НИКО ОД ЊИХ НИЈЕ ДОШАО У БОЛНИЦУ: Ево шта каже отац малолетника из Врбаса који је пао са бандере на бетон

НОВА ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА! Спречили српску децу из Ранилуга да оду на екскурзију!

– Образовање треба почети већ у школама и упозорити децу на опасност. Касније може бити касно. Мислим да је то једини начин да се млади спрече да крену путем којим је ишао мој син. Иако то може изгледати грубо, мислим да деца требају да виде фотографије мог сина и шта му је дрога учинила и на какав начин га је променила. Такође, мислим да заједница треба више учинити како би дрогу склонила с улица – можда с већим казнама за дилере – рекла је Денијева мајка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

26 ГОДИНА ОД БРУТАЛНОГ УБИСТВА СРБА У ЛЕДИЋИМА: Иконија је имала 92 године, а малени Милан само 18 месеци када су их свирепо убили!

ШИПТАРСКИ ЗУЛУМ НЕ ПРЕСТАЈЕ: После стоке, краду и аутомобиле, ОПЉАЧКАНИ СРБИ У ВИТИНИ!

КРИТИКЕ СУ УЖАСНЕ! НЕ ПРИЗНАЈУ НОВАКА ЈЕР ДОЛАЗИ ИЗ МАЛЕ ЗЕМЉЕ! Марјан Вајда отворено говорио о односу светских медија према Ђоковићу

ТРАГЕДИЈА НА ОВЧАНСКОМ ПУТУ: Сударила се 3 возила, жена остала на месту мртва, још троје теже повређено

ОДГОВОР МИЛАНА ДАБОВИЋА, ОЦА КОШАРКАШИЦА, НА ОПТУЖБЕ ЗА НАСИЉЕ: Никада нисам ударио децу, моја ћерка лажима жели да заради

Како су Русија и Кина обуздале НАТО

Извор: Телеграф

Оставите коментар