Printscreen
Србија Хроника

ИСПОВЕСТ КОЛЕГИНИЦЕ ПРОГРАМЕРА: Скенирао је све погледом, а онда су се чули пуцњи…

Исповест Наташе Наранчић, запослене у фирми у којој је Небојша Стојилковић изрешетао своје колеге. Саботирао је остале укључене у пројекат, а 8. марта скинут је са њега. Никада није волео тимски рад.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН КОД ПОЖЕГЕ: Голим рукама задавио жену, па пријавио да је умрла природном смрћу!

НЕБОЈША је ушао у нашу канцеларију смртно озбиљан. Скенирао је све погледом и затворио врата. После тога се чуло неколико пуцња. У први мах смо помислили да су петарде, али онда су се и наша врата опет отворила и један колега нам је свима викнуо да се сакријемо. Следеће чега се сећам је да сам под столом са кумом, која ми је и колегиница, док се око нас чују пуцњи. Када су људи почели да се крећу, трче у паници, схватили смо да је Небојша отишао. Тада је кренула агонија.

 Овако о кобном дану када је њен бивши колега Небојша Стојилковић направио масакр у Рузвелтовој, говори Наташа Наранчић, запослена у фирми „Привредни саветник – информационе технологије“ где се догодио напад. Тог дана убијен је Бранко Кањевац, повређени су Марко Филиповић и Игор Раденковић, а убица је напослетку одузео себи живот.

Како каже, након што су пуцњи престали, а Небојша упутио ка излазу, сви су притрчали да помогну Кањевцу.

ШЕШЕЉ: Има много шпијуна у Влади Србије, а највећи међу њима је …

– Видели смо непокретног Кањевца на поду, двојица колега су притрчали да му помогну – наводи Наранчићева. – У другој канцеларији видели смо нашег рањеног Марета у страшним боловима. Сазнали смо да је и Игор склизнуо са симса из своје канцеларије, где је покушао да се сакрије од Небојше када је чуо пуцње. Колико је метака Небојша испалио, колико је остало у шаржеру који му је испао када се један метак срећом заглавио и шта је он после урадио, то је ствар полиције.

– Тако је дошао сада наш покојни Кањевац, а на његову препоруку касније, иронијом судбине и нападач, покојни Небојша – прича Наташа. – Фирма је топла, пријатељска са јако добрим међуљудским односима. Увек сви заједно идемо на разноразне прославе, свадбе, куглање, „тим билдинг“. У ствари, ишли смо сви, осим Небојше. Покушавали смо да му се приближимо, да га разгалимо, да му помогнемо да постане део екипе, али се он није дао. Остајао је тврд, често и груб на наше покушаје. Након неког времена смо одустали и испоштовали његову жељу за приватношћу.

ПУТИН УПОЗОРИО ТРАМПА ДА СЕ НЕ ИГРА ВАТРОМ: Згазићемо Амере ако створе војску Косова

Стојилковићево чудно понашање и његову недруштвеност приписивали су потреби за приватношћу и миром, па због тога нису желели да га форсирају.

– Небојша је долазио у неколико наврата у сукобе са колегама, али само вербалне – каже Наташа. – Имао је обичај и да оде у другу канцеларију, да се закључа и да ради. Схватили смо то као потребу за миром, јер је иначе фирма прометна и колеге често улазе и излазе из канцеларије. Сви међусобно сарађују. Мислили смо само да га све то омета у раду. Опет са некима је налазио заједнички језик и умео је и да се и нашали. У крајњем случају, не жели свако да му фирма буде „друга кућа“ и нисмо хтели да га форсирамо. Углавном је радио на пројектима који нису превише захтевали тимски рад и где је имао пуну слободу у раду. Све до последњег пројекта.

С друге стране, према Наташиним речима, Кањевац је био свима мио и драг, насмејан, шаљив, али и озбиљан и предан радник када се то од њега захтевало.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

– Радио је код нас неколико година, али жеља за новим знањем и новим технологијама га је одвела у другу фирму – објашњава жена. – Тамо је радио неколико година, стицао нова знања, доста је путовао и показао се као одличан радник. Међутим, оженио се, добио сина и желео је што више времена да посвети својој новој породици, и синчићу који је скоро напунио годину дана. Желео је да обнови сарадњу са нама, волео је људе у нашој фирми. Био је пун идеја и жеље да наставимо на пројекту који је он сам започео док је радио код нас. Сви су се сагласили и пројекат је настављен. Кањевац је постао вођа пројекта.

Како објашњава Наранчићева, на том пројекту радили су тимски, али уз поштовање одређених процедура и правила. Небојша то никако није могао да прихвати, па је и даље радио сам за себе и на неки начин саботирао остале, непоштовањем процедура:

– У више наврата је разговарано са њим, тражено је да покуша да се прилагоди, али након безуспешних покушаја, у четвртак, 8. марта му је речено да ће бити скинут са пројекта. Директор и даље није хтео да му да отказ, већ је хтео да се потруди опет да му нађе неки пројекат који неће захтевати превише тимски рад, али је он одбио и рекао да раскида сарадњу. Покупио је своје ствари и отишао из фирме.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

НИШТА НИЈЕ СЛУТИЛО НА НЕСРЕЋУ

ПРЕМА Наташиним речима, ниједног тренутка нису наслутили да би Небојша могао да почини овако нешто. Када су га тога дана угледали на вратима, како каже, помислили су да је дошао да изглади ствари након сукоба који настао радом на пројекту.

И Немци су му се дивили: Херојска смрт заборављеног српског јунака који је пред стрељачким водом урадио невероватну ствар да би се борио до самог краја

– Није се појављивао нити се коме јављао до тог кобног понедељка – прича Наташа. – Онда је дошао у фирму, нас неколико је било на састанку, видели смо само његову силуету док је пролазио. Сви смо помислили да хоће да изглади ствари или да потпише решење о престанку сарадње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАНИ СИМПТОМИ РАКА које никако не смете занемарити! Спасиће вам живот уколико их приметите НА ВРЕМЕ!

Дачић: Ако Косово жели војску, нека је потражи у УН

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СНИМАК! Жичара нагло убрзала и разбацала скијаше на све стране!

УХАПШЕН ЗЕМУНАЦ: Пронашли му оружје без дозволе, а он тврдио да је војни обавештајац

Зашто војска Косова може, а војска Републике Српске не може?(ВИДЕО) РУСКА“ЗВЕРСКА ДИВИЗИЈА“ СТИГЛА ДО АМЕРИЧКЕ ОБАЛЕ: Подморнице неприметно допловиле до војних база САД

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu