Printscreen
Европа Свет

БУНКЕР У ШВАЈЦАРСКОЈ ЧУВА ОГРОМНО ДИГИТАЛНО БОГАТСТВО: Аргентински бизнисмен У ПЛАНИНИ сакрио 10 милијарди $ у биткоинима

Аргентински бизнисмен Венцес Касарес, путем своје стартап фирме "Ксапо", у посебним "бункерима", рачунајући и један војни у планинама у Швајцарској, чува десетак милијарди долара у биткоинима, који припадају клијентима из свих делова света. Иза тешких врата и бетонских тунела скривају се компјутерски сервери у којима се налази "кључ" великог дигиталног богатства.

Касерес је убедио милијардере и милионере из Силицијумске долине да је биткоин валута будућности која им је потребна, а да је најбољи човјек за њено чување – управо он.

ОЖИВЕЛА: Бака Радојка је била мртва 10 сати, ископали јој раку, полепили умрлице, а она у мртвачници опкорачила деду и оживела!

Није могуће тачно одредити праву вредност похрањених биткоина, с обзиром на то да цена те криптовалуте варира.

(ВИДЕО) ОВО НИ ТРИ ГОЛМАНА НЕ БРАНЕ: Гол из ниже лиге Србије прети да постане планетарни хит! Оваква голчина се ретко виђа!

Стручњаци наводе да се у рукама милијардера и милионера налази седам процената светског тржишта биткоина.

(ВИДЕО) СКИНУЛА ЈЕ ПАНТАЛОНЕ УСРЕД РЕСТОРАН: Чучнула и обавила велику нужду, а онда је урадила још нешто ШОКАНТНИЈЕ

То је невероватан податак за Касересову компанију, основану пре само четири године, јер она, према тим проценама, има више депозита од чак 98 одсто (од 5.670) банака у САД.

(ВИДЕО) КОПАЛИ РУПУ ИЗА КУЋЕ, ПА ОСТАЛИ У ШОКУ: Пар пронашао СЕФ закопан у дворишту, а кад чујете шта је било у њему…

Касересову компанију надгледа финансијски сервис „Стандардс асосијејшн“, која проверава чланове да би сазнала одговарају ли њиховим строгим правилима против прања новца.

На листи оних који су клијенти или подржавају Касересове „биткоин бункере“ налази се и „Линкедин“, на челу са Ридом Хофманом, те бивши Волстрит трговац Мајк Новограцки, који тренутно ради на оснивању сопствене трговачке банке криптовалута.

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА СРПСКОГ РУКОМЕТАША: Вереница Неђе Јовановића ћерка је музичара Миће Николића, који је преминуо пре месец дана!

Економски стручњаци процењују да криптовалуте тренутно вреде 707 милијарди долара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ! СКОТ: СРПСКУ ДЕЦУ УБИЈА ПУШЕЊЕ, А НЕ НАТО БОМБЕ

ПОЗАЈМИЛА ОД ДРУГА ЏИП ПА ПОГИНУЛА! Александра (19) возила ауто Предрага Малетића!

БРИСЕЛ НАМ ПОСЛАО СЕДАМ УСЛОВА! Србија мора да изгуби баш све: И Косово, и Републику Српску, и Русију, и границу!

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ЗОВЕМ СЕ ИВАНА И ЈА САМ ЖРТВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА, ОВО ЈЕ МОЈА ПРИЧА: Потресно сведочење од кога ће вам се следити крв!

Извор: Курир

Оставите коментар