Србија Хроника

Језиви детаљи самоубиства Милене Ђ. (25) у центру Београда

„Девојка је прескочила гелендер, држећи се једном руком за њега, другом се преклала, а затим се бацила с терасе”, причају комшије.

Чланови породице девојке Милене Ђ. (25) из села надомак Крушевца од шока због вести да им је ћерка нађена мртва са пререзаним вратом и исцепаним стварима јуче нису имали снаге да причају о трагедији.

Један од њихових рођака само је кратко рекао: „Играла се на гелендеру, па се убила!”

Како „Ало!” сазнаје, обдукција је показала да је девојка на крајње свиреп начин себи одузела живот и да нико други није умешан у тај случај.

– Девојка је нађена у локви крви и панталоне су јој биле исцепане. Живела је са два цимера, који су саслушани у полицији и који су рекли да су спавали и да ништа нису видели, ни чули. Обдукција је показала да није силована и да је сама себе заклала – објашњава наш саговорник.

Према речима нашег саговорника, резултат обдукције говори да на телу ништа не указује да је била напаствована или физички малтретирана, присутне су само повреде које су настале од удараца и услед резања артерије, а поред њеног тела пронађен је жилет којим је себи пререзала врат.

Станари у чијој згради је живела несрећна девојка и јуче су били у шоку. Мртву девојку и њене цимере знали су само из виђења.

– Тог јутра око четири сата пробудио ме је јак тресак, помислио сам да је неко бацио петарду или тако нешто, али мало касније пажњу ми је привукао жамор људи у дворишту. Погледао сам кроз терасу и угледао девојку која лежи на леђима, а око ње су биле полиција и Хитна помоћ. Сишао сам доле и прво што сам угледао била је велика количину крви. Тада сам чуо да је девојка прескочила гелендер, држећи се једном руком за њега, другом се преклала, а затим се пустила да падне. Током увиђаја су били присутни и њени цимери, који су били у шоку и неповезано су причали како су спавали за време трагедије. Колико сам их разумео, највероватније се ради младалачкој депресија – рекао је станар зграде, који је желео да остане анониман.

Други станари су рекли да не знају колико је тачно девојка ту становала са својим цимерима, али су се сваки пут уљудно јављали и никада нису правили никакве проблеме. Према њиховим речима, о свему је била одмах обавештена и газдарица стана, а њене цимере више нисмо виђали. Како наводе станари, убиство несрећне Милене Ђ. је шесто по реду у овој згради у последње две деценије. Претходно је било пре неколико година, када је на сличан начин један младић због наркоманске кризе скочио с терасе.

Истрага је за сада утврдила да се ради о самоубиству, али још се утврђују околности под којима се догодила трагедија.

Извор: Ало.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Каталонија данас о закону о референдуму

Дикић жели да изнесе одбрану, адвокати тврде да му је здравље погоршано

Хаос у Канзасу: Побуна затвореника, горе зграде

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat