Друштво

ХОЋЕТЕ ВОЗОМ ЗА ЦРНУ ГОРУ? Очекује вас пакао! Ево колико ћете да се „клацкате“ до мора

Летња сезона се захуктава и даље има старих романтика који воле до црногорског приморја да оду возом, али је питање колико ће и они имати живаца после сазнања да ће још двадесетак дана сигурно воз саовраћати измењеном линијом до Бара.
Фото: Правда

Саобраћај је током викенда на међународној линији Београд – Бар био у прекиду због нестанка напона у контактној мрежи, а у “Србија воз” каже да се воз на поменутој линији креће измењеном трасом преко Лапова и Краљева, због ремонта пруге, па вожња до Бара уместо 12 траје 15 сати.

Раније поменута вожња од суботе трајала је читава 24 сата.

Редовна линија старом трасом би требала опет да буде успостављена 16. јула, али то нико са сигурношћу не може да потврди.

– Воз Београд – Бар полази свако вече из Београда у 20.17 часова, иде обилазницом преко Лапова, до када ће то трајати не знамо.

– Вожња је три сата дужа од уобичајене. Карте су у продаји до 14. јула, тако да све информације можемо давати до тог датума – рекли су из “Србија воза”.

Сви који планирају овог лета до Црне Горе да путују возом, нек буду спремни на једно дуже путовање и наоружају се стрпљењем.

Извор: Прада

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon