Друштво Србија

(ХИТ ВИДЕО) Мирољуб Петровић позвао омладину да му помогне да постане библијски премијер Србије!

Више од 2.000 људи прексиноћ је у новобеоградској Хали спортова с одушевљењем пратило предавање „Битка за здраву Србију“ др Мирољуба Петровића, оснивача Центра за природњачке студије и редовног видео колумнисте портала Информер.рс. Др Петровић је између осталог позвао присутне да му помогну да постане премијер – НА БИБЛИЈСКИ НАЧИН!

Више од 2.000 људи окупило се да чује како Србија може да победи у „Бици за здраву Србију“.
Петровић је поручио да у здравој Србији неће бити потребе за пензијама, здравством и просветом који се финансирају од новца који Влада Србије позајмљује од страних банака, него ће јака и здрава породица преузети одговорност за здраву државу, баш као у време цара Душана.
– Синови ће бринути о старим родитељима, а не старачки домови и пензиони фондови, добрим законима ће се људи подстицати да чувају своје здравље и болесних неће бити, док ће они који се трују и дрогирају морати сами да плаћају своје лечење – поручио је окупљенима др Мирољуб Петровић и додао:
– Родитељи ће учити децу да раде или ће их слати на обуку код добрих стручњака да се науче да раде и покрећу приватан посао. А да би се то десило, потребно је да се одмах крене са применом добрих принципа и закона у својим животима и породицама!

Мирољуб Петровић је потом у једном тренутку обелоданио да је присутне између осталог позвао и како би саопштио намеру да постане премијер Србије. Он сматра да ће, уколико омладина буде почела да живи морално и у складу са библијским учењима, настати потребна критична маса за обнову Душановог царства. Према његовим речима, он може да постане премијер на начин као што је Јосиф постао управник краљевства у Египту пре 4.000 година – да се Бог јави у сну владару државе и „убеди га“ да за премијера постави свог човека.
Онда је Петровић импровизовао могући разговор са председником Србије у таквим околностима.

Предавање је, по старом обичају, завршено песмом уз гусле, док су у најави предавања учествовали етно појац Мара Сандић и здравичар Вукојица Сандић.
Предавање је организовало удружење „Алтернатива“, а читаво предавање можете погледати овде:

Извор: Националист

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun