Хроника

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР У БЕЛОЈ ЦРКВИ: Јурио жену да је убије ножем!

"Држао је нож и свим силама покушавао да несрећну жену убије. Гурао је нож у пределу њеног стомака и само пуком срећом није успео да оствари своју замисао".
Тренутак када је Синиша Н. сустигао, Фото: Printscreen Youtube

Овако  прича Н.Р. херој из Беле Цркве који је у уторак спасио Ану Н. (38) и њену ћерку Т. Н. (15) од сигурне смрти, када их је напао Синиша Н. (47) из Ковина, бивши супруг несрећне жене, односно отац ове петнаестогодишњакиње девојчице.

Уторак ујутру. Н. Р. је дошао као по обичају на посао у мењачницу на пијаци у Белој Цркви. Као и сваки дан смењивале су се странке које су мењале новац, а онда је зачуо галаму и врисак који никада неће заборавити.

 Устао сам и видео како неко трчи ка киоску. Видео сам жену која трчи и мушкарца који иде за њом. Одмах затим угледао сам девојчицу која иде за њима. Касније сам сазнао да је то њихова ћерка. “ присећа се Н. Р..

Неколико секунди касније, овај херој приметио је да мушкарац у руци држи нож и да покушава да убоде несрећну жену у стомак.

– То се све одигравало на метар од мењачнице где радим. Истрчао сам и ухватио за ранац жену, вукао сам га толико да је у једном тренутку пукао. Мушкарац је лежао преко жене и држао нож који је гурао у пределу њеног стомака – каже актер ове драме.

Он се присећа да је некако успео да извуче девојчицу из чељусти њеног насилног оца, а одмах затим је узео полицу која се налазила поред њих и ударио монструма, који је одмах затим побегао. Мајка је лежала у крви.

– Мислио сам да ју је убо у стомак, међутим на срећу није. Ножем јој је пробио руку испод лакта, тако да јој је рука била скроз пробушена. Мислим да би је убио да нисам реаговао. Изгубила је јако много крви – и даље је у шоку овај херој.

Како каже, полиција је убрзо ухватила насилника, а несрећна жена је превезена у болницу у Вршцу.

– Он је чак искао и своју ћерку! Девојчици је шака била исечена, вероватно када ја покушала да спречи оца да убије њену мајку. Одвео сам их обе у болницу, а жена је затим оперисана – каже Н. Р..

Он додаје да је Ану знао из виђења, док насилника никада пре није видео.

– Она је била у свесном стању када се то догодило. Нити је викала, нити је тражила помоћ – објашњава он.

Погледајте видео:

Извор: Правда

Оставите коментар