Друштво Србија

Прозападни медији покушавају да спрече трибину Мирољуба Петровића

Управа Хале спортова на Новом Београду, у којој ће 1. јула од 19 часова бити одржана трибина др Мирољуба Петровића под називом ,,Битка за здраву Србију", читав данашњи дан се налази на удару насртљивих активиста сорошевских НВО и прозападних медија који покушавају да спрече организовање трибине.

Како незванично сазнајемо, управа Хале спортова на Новом Београду је читав данашњи дан подвргнута снажним притисцима активиста прозападних, сорошевских невладиних организација и тзв. ,,истраживачких новинара“ прозападних медија који на све начине покушавају да наметну отказивање трибине др Мирољуба Петровића заказано за 1. јул у 19 часова у овом здању.

Према речима нашег извора, сорошевски активисти прете управи Хале спортова последицама због ,,ширења говора мржње“, а безуспешно су покушавали да нађу правне мањкавости у организацији догађаја које би могли да искористе да исти јавно дискредитују.

Управа Хале спортова међутим нема намеру да трибину откаже и позива грађане да у што већем броју дођу на трибину како би показали сорошевским екстремистима да у Србији нема места гушењу слободе говора. Улаз на трибину је иначе слободан.

Извор: Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon