Фото: Блиц
Хроника

Од одбеглих супружника ни трага ни гласа. Најавили да ће се предати, ПА НЕСТАЛИ

Мубера и Сенад М. из Сјенице, за којима је расписана потерница због убиства Анела Папића, упркос најавама да ће се предати, још се нису појавили у Србији.
Фото: Блиц

О томе где се тренутно налазе двоје одбеглих супружника са којима су и њихове две ћерке, не зна ни њихова најужа фамилија.

Мујо,Муберин брат са њима се није чуо последњих неколико дана.

– Чули смо се онда када ми је Мубера рекла да долазе у Србију. Ми смо их већ очекивали. После сам се чуо само са Сенадом, рекао ми је да је било проблема, да је прочитао СМС преписку између супруге и Анела, да је видео фотографије које су слали једно другом… Даље ништа не знам. Важно је само да су деца добро, а кад ће они доћи и да ли ће, не знам – каже Мујо.

И Анелова фамилија каже да немају никакве информације о томе да ли ће се осумњичени супружници предати српској полицији.

– Анела нема. Он је под земљом, а о Мубери и Сенаду нико не жели да прича, али сви чекају да се предају и да сазнамо шта се заиста десило – каже Анелов рођак.

Фото: Блиц

 

Подсећања ради – Анел је нестао у јутро 23. јуна, након што је породици рекао да иде до града. Пошто га није било целог дана, његов отац Ахмо Папић је око поноћи случај пријавио полицији, а дан касније је синово тело пронашао у шуми на старом путу који води ка Мубериној кући. Он је убијен ударцима каменом, а његово тело затим је затрпано грањем и запаљено.

Увиђај је извршила сјеничка полиција и форензичке екипе, који су утврдиле да је Анел убијен дан раније и да су на месту злочина били и Мубера и Сенад.

Иако се у први мах сумњало да је Сенад убица, полиција не искључује могућност да је Анела убила Мубера.

За обоје супружника одмах је расписана потерница, али су они, како је утврђено после злочина, побегли из Сјенице, а потом и из Србије. Претпоставка је се да су отишли за Немачку, где је Сенад последњих неколико година радио.

 

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
21°
Thu