Србија

Младену Обрадовићу Забрањен улазак на Косово и Метохију (ВИДЕО)

Младену Обрадовићу, председнику Отаџбинског покрета Образ, рано јутрос забрањен је улазак на Косово и Метохију.

 

 

Младен Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић се том приликом путем видеа, обратио јавности, оптуживши за то шиптарске самопроглашене институције, али и актуелну српску власт.

„Ово што видите су тековине Бриселског споразума и издаје Косова, које је починио Александар Вучић.
Исти они, који су омогућили постављање овог граничног прелаза на територији Републике Србије, и на улазу у нашу Свету земљу – Косово и Метохију, исти они су дали легитимитет шиптарским властима – лажним властима лажне, разбојничке државе Косова, да забрањују улазак србским родољубима на нашу Свету земљу.
И мени је тако данас, на велики србски празник Видовдан, забрањен улазак на Косово и Метохију решењем ових разбојничких назови институција, са седиштем у Приштини.“ – каже Младен Обрадовић.

Наведени разлози, које је у решењу добио, су – „Сматра се да је претња за јавну политику унутрашње безбедности, јавно здравље и на међународне односе“.

„Поносан сам на то што деловање „Образа“ представља претњу по шиптарске интересе и по њихове планове за потпуно отуђивање Косова и Метохије из састава Србије.“ – додао је он.

Обрадовић је такође позвао све српске родољубе, да не дозволе даље отуђивање КиМ, и да учине све како би се спречила даља предаја ингеренција власти у руке шиптарским терористима.

Обрадовићево обраћање јавности:

Извор: Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon