Хроника

Иза убиства и самоубиства на Карабурми крије се ТРАГИЧНА СУДБИНА једне породице

Тела супружника Момчила Павловића (67) и Славице Павловић (64) пронађена су јуче око 19 часова у њиховом породичном стану у Улици Патриса Лумумбе 7, на Карабурми.

Према информацијама добијеним из МУП-а, Момчило је прво устрелио своју супругу Славицу из ватреног оружја, а након пар тренутака је извршио и самоубиство.

Тела су убрзо однета на обдукцију, а према првим информацијама мотив ове тешке трагедије је туга и депресија супружника због губитка сина, који је погинуо пре две године.

Младић се бавио падобранством, а живот је изгубио након скока из авиона. Момчило се после смрти сина разболео, а како незванично сазнајемо био је тешко болестан од једног облика карцинома.

Испред зграде у којој се одиграо овај стравичан чин, чули су се само гласни јецаји. Са сузама у очима породица и комшије тешили су једни друге.

Један од комшија за Билиц је рекао да су Павловићи били изузетни људи, али да никако нису могли да прихвате губитак сина.

– Чуо сам два пуцња док сам одмарао, али сам мислио да ми се учинило па нисам обраћао пажњу. Знам их годинама, складан пар, и Александар је био диван момак. Штета што се дешавају овакве ствари добрим људима- уз уздахе истиче комшија из зграде поред.

СИН АЛЕКСАНДАР УМРО ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ

Александар Павловић (35) преминуо је 18. маја 2015. године, након што је тог дана око 15.20 тешко повређен приликом скока падобраном из авиона, на спортском аеродрому Лисичји јарак. Касније је утврђено да је узрок трагедије тренутак непажње и погрешна процена Павловића, који иза себе имао око 200 скокова.

Несрећни младић примљен је у Ургентни центар са тешким телесним повредама, којима је подлегао.

Александар је имао дозволу за скакање највишег нивоа. Био је члан клуба “Феникс”, а познаници кажу да је био врло вешт падобранац.

 

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
21°
Thu